Een betrouwbare makelaar

By Leanne No comments

Ben je op dit moment op zoek naar je eerste koopwoning, wil je graag verhuizen en zoek je naar je tweede woning of wil je een extra vakantiewoning kopen in de regio van Emmen? In alle gevallen is het erg verstandig om eens een bezoek te brengen aan een makelaar. Hier heb je de keuze uit een erg breed woningaanbod voor ieder budget. Het team helpt je graag bij het zoeken naar je ideale woning en kan je van A tot Z begeleiden.

Ook voor de verhuur van woningen

Naast dat je bij een makelaar helemaal goed zit voor de aankoop van woningen, heeft een makelaar ook een mooi aanbod aan woningen in de verhuur. Ideaal als je niet gebonden wilt zijn aan de plek waar je woont, in verband met werk. Of omdat je het samenwonen eerst uit wilt proberen in een woning die je kunt huren. Bekijk gerust eens het aanbod online en ontdek of ook jouw droomwoning op dit moment beschikbaar is.

Laat je woning taxeren door de makelaar in Emmen

Wil je graag je woning laten taxeren? Bijvoorbeeld omdat je onlangs een ingrijpende verbouwing uit hebt laten voeren en je hierdoor denkt dat je een flinke overwaarde hebt? In dat geval voert de makelaar graag een taxatie voor je uit. Het team beschikt over jarenlange ervaring in het vak, weet als geen ander de regio waarin je woning staat en kan hierdoor een goede schattig geven van de waarde van je woning. Heb je op dit moment vragen over het uitvoeren van een taxatie of heb je vragen over een woning uit het aanbod? Twijfel in dat geval niet langer en neem gerust eens een keer contact op met de makelaardij.