Mijn favoriete jeans die ik nooit meer uit wil doen!

By Leanne No comments

Ik ben echt fan van mooie kwaliteit spijkerbroeken, dus toen ik op zoek moest naar nieuwe zwarte jeans, kwam ik algauw uit bij Jacob Cohen. Ik heb van dit merk namelijk al eerder spijkerbroeken gekocht en die waren altijd een grote favoriet. Ik heb zelfs nog een exemplaar van dit merk in mijn kast hangen die ik al bijna acht jaar regelmatig draag, maar nog steeds niet kapot te krijgen is.

Perfecte spijkerbroek

Online heb ik de Kimberly Cropped Skinny Jeans in de kleur Washed Black besteld en ik ben er enorm tevreden over! Deze Jacob Cohen jeans staat me namelijk heel goed, al zeg ik het zelf. Mijn vrouwelijke vormen komen er goed in uit, maar het maakt me niet dik. Verder is het model “cropped” en dat maakt het echt perfect voor mijn korte benen. Het scheelt me daarom weer een tripje naar de kleermaker om de broekspijpen op de juiste lengte te vermaken. Normaal gesproken heb ik bij broeken altijd nog een stuk stof over bij mijn enkels, maar dat is bij deze spijkerbroek dus niet het geval. De pijpen van de jeans stoppen precies op de juiste hoogte bij mijn enkels en het lijkt er bijna op alsof de broek voor mij op maat is gemaakt!

Mooie kleur die goed blijft nadat je hem gewassen hebt

De kleur van de jeans vind ik ook prachtig: het is niet helemaal zwart, maar een beetje “washed”. Dit geeft een beetje die vintage-uitstraling waar ik helemaal gek op ben. Ik combineer de spijkerbroek dan ook met mijn vintage laarzen, want die staan er perfect onder. Sinds ik de jeans heb (nu een aantal weken) heb ik hem bijna iedere dag aangehad en daarom ook al een paar keer gewassen. Ik kan je vertellen dat de kleur gewoon mooi blijft nadat je hem in de was hebt gedaan. Al met al ben ik dus erg te spreken over de kwaliteit van deze Kimberly Cropped Skinny Jeans van Jacob Cohen!