Een huis kopen in Duitsland

By Leanne No comments

Een huis kopen in Duitsland is natuurlijk niet iets wat je iedere dag doet. Sterker nog, de regels omtrent de financiering van een koopwoning liggen in het buitenland net even wat anders dan in Nederland. Daarom doet het je zeker goed om in contact te komen met een van de ervaren makelaars van Ruderich.nl. Dit makelaarsbureau beschikt over jarenlange ervaring in het vak en weet hierdoor als geen ander wat de regelgeving in het buitenland is. Neem daarom gerust eens een keer contact op en laat je vrijblijvend informeren.

Ontvang een passend hypotheekadvies

Voordat je de koopakte van je droomwoning kan tekenen, is het natuurlijk van groot belang dat je de financiering in Duitsland rond hebt. De eerste vraag die je jezelf kan stellen, is wat je nu precies kan lenen. Niet alleen moet je weten wat je op dit moment kunt lenen, maar je moet natuurlijk ook een gezonde hypotheek hebben waar je in de toekomst geen hinder van kan ervaren. Daarom gaat de makelaar van Ruderich graag met je in gesprek, om zodoende in kaart te brengen wat de beste hypotheek voor jouw leefsituatie is.

Plan een gesprek in via Ruderich.nl

Wil je graag weten wat je kunt lenen en ontvang je hier graag een eerlijk en betrouwbaar advies over? Aarzel in dat geval niet langer en breng een zoek aan Ruderich.nl. Hier kun je een hypotheekadviesgesprek aanvragen en het actuele woningaanbod in Duitsland bekijken. Wellicht ga jij binnenkort een huis kopen in Duitsland met behulp van Ruderich. Het team denkt graag met je mee en gaat graag samen met jou op zoek naar die ene woning die op je wensen en budget aansluit.