Beste aankoop van deze zomer!

By Leanne No comments

Ik heb laatst een zomerjas van Woolrich online besteld. Ik was al een tijdje op zoek naar een mooie en kwalitatief goede jas en dan kom je toch snel bij dit merk terecht. Mijn ervaring met Woolrich is namelijk erg goed, aangezien ik ook al ruim zeven jaar een Woolrich winterjas heb die ik nog steeds superleuk vind en maar niet kapot te krijgen is. Ik was daarom bereid om wat meer geld neer te tellen voor mijn zomerjas, wetende dat ik er waarschijnlijk nog jarenlang plezier van zal hebben.

Ik ben voor de Woolrich W´s Summer Parka in de kleur taupe gegaan, omdat deze kleur het beste bij de rest van mijn garderobe past. Natuurlijke kleurtjes zoals taupe, beige en gebroken wit zijn namelijk mijn lievelingskleuren voor kledingstukken. Verder is de jas ook netjes genoeg voor zakelijke gelegenheden, maar tegelijkertijd ook weer casual genoeg om in mijn vrije tijd te dragen. De parka heeft ook van die lekkere zakken aan de zijkant waar je je handen in kan stoppen. Ik vind het daarnaast leuk dat ik de jas open of dicht kan dragen. Je kan hem namelijk dichtritsen of dichtknopen (of allebei) en dat ziet er meteen wat netter uit. Als je de jas open draagt, dan krijg je meteen een nonchalantere look. Het model van de jas is eigenlijk gewoon tijdloos. Ook is hij licht getailleerd bij je middel, zodat er nog een mooie vrouwelijke vorm zit als je hem draagt.

Een andere fijne bijkomstigheid is het feit dat de Woolrich jas van een waterafstotend materiaal gemaakt is. Die Hollandse regenbuien in de zomer kan ik dus moeiteloos trotseren! Ik heb de jas al een paar keer in de regen gedragen terwijl ik op de fiets zat en mijn kleding onder de jas was helemaal droog gebleven. De jas zelf droogt ook makkelijk en snel op, dus dat is altijd mooi meegenomen. En natuurlijk niet te vergeten de capuchon, die ook enorm handig is om je haar droog te houden. Deze Woolrich parka was kortom de beste zomeraankoop van dit jaar geweest!