Met deze Woolrich parka doorsta ik woeste kou!

By Leanne No comments

Voor de winter wilde ik alvast een goede winterjas kopen om me lekker warm te houden. Mijn nichtje heeft al jarenlang een Woolrich jas en zij draagt hem nog steeds met heel veel plezier. Ze zegt dat de jas nog altijd lekker warm is en het model van haar jas is ook tijdloos. Als je een Woolrich jas koopt, dan kun je er nog heel lang mee doen zonder uitgekeken te raken, zei mijn nichtje. Ik had dus al veel goede verhalen gehoord over Woolrich, dus bestelde ik online een mooie zwarte W’s Arctic Parka NF. Deze zag er namelijk supermooi uit en de kleur zwart is natuurlijk altijd goed. Ik heb de jas net binnengekregen en hij ziet er in het echt nog veel beter uit dan op foto’s!

Het model van mijn nieuwe Woolrich parka is tijdloos, net zoals die van mijn nichtje. De kleur maakt de jas chique, maar het parka-model houdt het toch een beetje sportief. Hij past overal bij en kan zowel met sneakers als met winterlaarzen gedragen worden. Verder maakt de jas mij niet dik en dit is normaal gesproken wel een veelvoorkomend probleem bij mij met warme winterjassen. Ik ben namelijk niet heel groot en in veel winterjassen lijk ik dan net een propje, maar dat is bij deze Woolrich winterjas gelukkig dus niet het geval.

Verder is de winterjas ook heerlijk warm. Het is nu nog geen winter, maar ik heb de jas wel al aangehad in de vriescel van de keuken in het restaurant van mijn vader. Daar is het tussen de -18 en -22 graden Celsius, dus een goede plek om te testen of mijn jas wel warm genoeg is. Ik kan je zeggen dat de Woolrich jas met vlag en wimpel geslaagd is voor deze test. Ik ben normaal meer een zomermens, maar ik kan nu eigenlijk niet wachten tot het winter is want dan kan ik eindelijk deze nieuwe jas aan!