Vakantiebungalow huren op dé ANWB camping

By Leanne No comments
ANWB camping

Welkom bij de mooiste ANWB camping van Nederland. Een kleinschalige familiecamping in het hart van de Veluwe. De camping ligt vlak buiten het dorp Vaassen en heeft een gemoedelijke, dorpse sfeer waar de gasten zich direct thuis zullen voelen. Een prima locatie om in een tent, caravan of bungalow helemaal te ontspannen en tot rust te komen.

De rustige en nette camping is ruim van opzet en is prima onderhouden. De ruime vakantiebungalows zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en een prima accommodatie voor gezinnen, rustzoekers of natuurliefhebbers. Ze zijn allemaal gelijkvloers gebouwd waardoor ze ook geschikt voor mindervaliden en gasten die wat moeite hebben om de trap op te lopen. In bungalows zijn centraal gelegen en omringd door veel groen. In de tuin is een picknicktafel en tuinset aanwezig.

De bungalows zijn schoon en volledig ingericht waardoor de gasten zich direct thuis zullen voelen. De keuken is voorzien van een vaatwasser en combimagnetron. Ook kussen en dekens zijn standaard aanwezig. De gasten hoeven alleen maar hun eigen lakens en handdoeken mee te nemen. Het is toegestaan om maximaal 2 huisdieren tijdens de vakantie mee te nemen. Op het terrein moeten honden aan de lijn worden gehouden, maar direct naast de camping ligt een veld waar ze los mogen rondlopen.

De receptie en kleine kampeerwinkel zijn te vinden in een oude, met riet bedekte boerderij. Voor de (kleine) kinderen is er een kinderboerderij en enkele velden zijn voorzien van speeltoestellen. Tijdens het seizoen zal een animatieteam de kinderen op een afwisselende manier bezighouden, terwijl de recreatieschuur voor iedereen toegankelijk is. In de omgeving is er veel te doen. De Veluwe nodigt uit tot lange wandel- en fietstochten, het Kröller-Müller museum is snel bereikbaar en mooie plaatsen zoals Apeldoorn en Elburg zijn een bezoek waard. Ook het dolfinarium in Hardewijk en de Apenheul zijn mooie bestemmingen voor een dagje uit.

Naast de bungalows kunnen de gasten nog kiezen uit een tourcaravan of een stacaravan om hun vakantie in door te brengen. Ook deze zijn volledig ingericht en hebben de beschikking over een televisie en tuinset plus parasol. De stacaravans zijn uitgerust met eigen sanitair en bieden veel privacy. Tenslotte is het mogelijk om te kamperen met een eigen tent, caravan of camper.