Uit en thuis op de Veluwe

By Leanne No comments
Vakantie Veluwe

Even er uit. Even uitrusten. Een uitje voor het hele gezin. Hoe je het ook wil noemen, bij het huren van een vakantiebungalow draait allemaal om het woordje ‘uit’. Of nee, ook het woord ‘thuis’ is heel belangrijk. Uit en toch thuis op de Veluw. Dat is vakantie voor iedereen. Zonder files of wachtrijen. Dat is je thuis voelen in eigen land en er toch helemaal uit zijn.

BUNGALOW HUREN

Of je nu natuurliefhebber, wandelaar of fietser of rustzoeker bent, een bungalow op de Veluwe biedt het allemaal. Voor het hele gezin plus hond of lekker met z’n tweetjes. De omgeving is prachtig in elk seizoen en er is van alles te doen voor iedereen op korte afstand. De ruimte, de heide en het bos nodigen uit tot allerlei activiteiten. Of niet, lekker luieren op het schone en mooie park kan natuurlijk ook. De bungalows zijn super gezellig ingericht in een leuke combinatie van rustiek landelijke en modern. Misschien niet zoals thuis, maar dat is toch juist leuk? Dat is vakantie!

SAMEN

Even echt samen, samen met het gezin, samen met z’n tweetjes, samen met je hond en zelfs samen met jezelf. In de rust en ruimte van de natuur en de ontspanning die het park biedt kom je namelijk eindelijk even aan elkaar en aan jezelf toe. Geen spanning, geen stress, alles kan en niets moet. En dan kan het zo maar zijn dat je zoontje thuis komt met de opmerking: ,,Er ligt een ei voor de deur”! Dat kan, de kippen en hanen lopen vrij door het park. Die super verse eieren zijn bij de receptie te koop en proef het verschil maar eens.

UITJES

De Apenheul, Julianapark en nog meer attracties liggen allemaal in de buurt. Er is dus voor iedereen van alles te doen. Het zou zo maar kunnen dat iedereen vergeet op z’n telefoon te kijken.