Topvakantie gehad dankzij deze caravan!

By Leanne No comments
Caravan Burstner Premio

Kampeervakanties waren altijd al mijn favoriete vakanties geweest, dus toen mijn vorige caravan echt aan vervanging toe was, wilde ik meteen een nieuwe. Ik ging daarom langs in Hattem om te kijken wat voor caravan ik nu zou kopen. Daar vond ik een erg prettige winkel met een groot assortiment aan caravans en hele aardige en behulpzame mensen. Bij binnenkomst in de winkel werd ik vriendelijk benaderd door een medewerker. Ik viel maar meteen met de deur in huis dat ik een nieuwe caravan zocht. De medewerker bood aan om een rondleiding door de winkel te geven en te laten zien welke caravans ze allemaal te koop hadden.

Ik vond het erg moeilijk kiezen, maar uiteindelijk ben ik voor de Burstner Premio 395 TS gegaan. Deze zag er namelijk supernetjes uit en paste ook nog eens binnen mijn budget. De caravan heeft alles erop en eraan, inclusief koelkast, vriesvak, gaskomfoor en kacheltje. Ik zag het helemaal voor me hoe ik met deze caravan lekker op de camping zou kunnen staan in Frankrijk! De aankoop van de caravan ging erg vlot en makkelijk: hij was zo rijklaar gemaakt en ook het transport van de fabriek naar de winkel was snel geregeld. Ik vond het heel spannend toen ik de caravan kon ophalen, want ik zou ik er een paar dagen later meteen mee op vakantie gaan. Nu ben ik net teruggekomen van vakantie en kan ik concluderen dat deze Burstner Premio 395 TS caravan echt top is! Hij is lekker ruim van binnen en het bed lag heerlijk. Het was ook supergezellig om elke avond lekker nog een boekje te lezen met de ingebouwde leeslampjes.

Ik kan dus echt iedereen aanraden om een kijkje te nemen Hattem als je op zoek zijn naar een mooie caravan. Ze hebben naast nieuwe caravans ook nog eens veel tweedehands caravans. Deze heb ik met eigen ogen gezien en ik kan je vertellen dat die tweedehands caravans er nog heel goed uitzien. Je kunt hier dus ook gewoon terecht als je wat minder te besteden hebt, maar toch een mooie caravan wil!