Nu hebben bodybuilders eindelijk schoenen

By Leanne No comments

Heb je ooit al eens schoenen gezien die gewoonweg bij je passen? Vind je dat loopschoenen of tennisschoenen niet genoeg zijn voor een bodybuilder? Neem dan zeker een kijkje op de site van Gorilla Wear. Een fit lichaam moet je onderhouden. De schoenen die je terugvindt op deze website bieden veel steun. Zoveel steun dat ze enkelblessures kunnen voorkomen. Nu kan je eender welke trainingsoefening doen zonder je zorgen te hoeven maken dat er wel eens iets fout kan lopen. De sterke zool zorgt ervoor dat je voet in positie blijft en meer veerkracht krijgt. Wat ik en vele andere fans van de fitnesswereld appreciëren aan hun schoenen is dat ze de perfecte combinatie zijn tussen comfort en fraaiheid. Je kan er dus overal mee rondlopen, op elk moment van de dag. De hoge kwaliteit van de schoenen zorgt er ook voor dat ze lang kunnen meegaan.

Gelijkenissen en verschillen

Wanneer we kijken naar de verschillende modellen van de schoenen zien we enkele gelijkenissen en verschillen. Alle modellen hebben een dikke zool. Bij sommigen is deze zichtbaar en bij andere niet. Je kan ervoor kiezen om een lage schoen te hebben waarbij je gewoon veters hebt. Het bedrijf staat echter bekend om hun hoge schoenen die je met klittenband kan versterken. Ze geven meer steun en stabiliteit. Momenteel zijn er meer dan 20 schoenen in hun assortiment. De website verkoopt deze in verschillende landen. Elke schoen heeft een ander kleurenpatroon, zodat kledingstukken gecombineerd kunnen worden en iedereen zijn stijl kan vinden. Wat je wel steeds ziet terugkomen is hun iconische logo van een gorilla.

Goedkoop of goedkoop

Momenteel worden de nieuwste schoenen verkocht voor 100 euro. Veel modellen zijn echter vaak in uitverkoop, waardoor je schoenen kan krijgen vanaf 40 euro of goedkoper. Bijna alle mannenschoenen en vrouwenschoenen hebben hetzelfde model. Dit komt omdat veel van de sportschoenen uniseks zijn. Vrouwen krijgen bij deze modellen echter nog de keuze tussen enkele extra kleuren zoals roze of felrood.

Gewoon bestellen dan maar?

Juist! Als je boven een bepaalde prijs besteld, is de levering gratis. Het wordt snel naar je thuis geleverd en je krijg nog een garantie ook. Wanneer je niet tevreden bent over de toegestuurde schoenen dan kan je ze gewoon terugsturen. Word net zoals velen deel van Gorilla Wear en sluit je aan!