Mijn favoriete sweatshirts!

By Leanne No comments

Mijn kledingstijl is meestal erg sportief. Dit komt onder andere door het feit dat ik vaak te vinden ben in de sportschool en daarnaast vind ik sportkleding gewoon het lekkerst zitten. Ik draag sportkleding daarom ook vaak in mijn vrije tijd. Laatst heb ik bijvoorbeeld weer nieuwe sweatshirts besteld bij GorillaWear.com, een van mijn lievelingswinkels wanneer het op sportkleding aankomt. Er was namelijk sale gaande en dan kan ik het echt niet laten om ook wat te kopen! Aangezien ik extra korting kreeg, heb ik twee sweatshirts naar huis geklikt. Ik heb gekozen voor een zwart sweatshirt omdat deze basic is en overal bij past en daarnaast heb ik ook nog een pastelroze gekocht omdat dit mijn favoriete kleur is.

Op de truien staat het mooie Gorilla Wear-logo geprint en daar ben ik heel trots op. De reden waarom ik zo fan ben van Gorilla Wear is dat zij hele leuke designs hebben. De kleding is erg sportief en stoer, maar tegelijkertijd ook vrouwelijk door bijvoorbeeld de kleur roze in hun designs te gebruiken. Dit contrast past wel bij mij, want ik ben ook sportief en vrouwelijk tegelijk! Ik draag namelijk veel make-up omdat ik het superleuk vind om mezelf op te maken, maar mijn kledingstijl is dan weer wat stoerder en sportiever.

De kleding van Gorilla Wear zit verder ook heel lekker en dat is bij de nieuwe sweatshirts ook niet anders. Ze zijn namelijk heerlijk zacht en vallen mooi om mijn lichaam heen. De sweatshirts zijn getailleerd om mijn middel, wat het ook extra vrouwelijk maakt. Ik draag de sweatshirts na het sporten over mijn sportkleding heen als ik van en naar de sportschool ga, maar doe ze ook vaak genoeg aan wanneer ik gewoon thuis aan het chillen ben. Ik combineer de sweatshirts met mijn sweatpants van hetzelfde merk als ik thuis ben, maar draag ze op een spijkerbroek als ik de deur uit ga. Ik heb al van veel mensen complimentjes gekregen en twee vriendinnen van me hebben ook al sweatshirts van Gorilla Wear besteld. Zij hebben niet echt iets met sport, maar sweatshirts in pastelkleurtjes zijn best wel moeilijk te vinden. Bij Gorilla Wear hebben ze de perfecte kleur pastelroze, pastelblauw en pastelgeel, dus dat is dan mooi meegenomen!