Een Gorilla Wear tank top voor iedere gelegenheid!

By Leanne No comments

Ik sport al bijna mijn hele leven regelmatig, dus door de jaren heen heb ik een aardige sportgarderobe opgebouwd. Tegelijkertijd ben ik echt merkentrouw, dus bestaat mijn sportoutfit vaak uit eenzelfde merk. Een van mijn lievelingsmerken is absoluut Gorilla Wear, want dit merk past heel goed bij mijn persoonlijke kledingstijl. Laatst heb ik dus ook weer een aantal tank tops in de leukste designs op Gorilla Wear besteld, zodat ik weer even vooruit kan.

Ik bestel best wel vaak bij Gorilla Wear, want ik kan hun leuke designs echt niet weerstaan en ze hebben regelmatig weer een nieuwe collectie. Inmiddels heb ik een bonte verzamelijk en bezit ik tank tops in alle kleuren van de regenboog. In mijn laatste bestelling die ik gekregen heb, zaten ook weer hele mooie. Zo heb ik nu een ook een neonroze en gele top die perfect bij mijn sportschoenen passen (deze hebben namelijk ook roze en gele accenten). De tops zitten heel lekker tijdens het sporten, want ze kruipen niet omhoog als ik bijvoorbeeld de handstand moet doen. Verder is het ook handig dat er licht-reflecterende deeltjes op de tank top zitten, want zo ben je ’s avonds in het donker ook nog zichtbaar als je bijvoorbeeld buiten gaat hardlopen.

De tank tops kan ik overal bij aan en ze laten zich erg goed combineren met de rest van mijn sportkleding. Ik heb een aantal zwarte tops die natuurlijk overal bij staan, maar ik heb er bijvoorbeeld ook eentje in een zilveren kleur die ik enorm gaaf vind. Mijn figuur komt altijd heel goed uit als ik deze tank tops draag, want ze zijn mooi getailleerd om mijn middel. Daardoor draag ik ze soms ook als ik niet aan het sporten ben, maar bijvoorbeeld even de stad in ga. Ook draag ik ze bijvoorbeeld als ik op vakantie ga, want ze staan heel tof boven een spijkershort. En die hittegolven van een tijdje terug heb ik ook kunnen overleven dankzij Gorilla Wear! De tanktops zijn namelijk van een zeer licht en luchtdoorlatend stofje gemaakt, dus ideaal als het bijna 40 graden is. Eigenlijk heb ik dus voor elke gelegenheid wel een Gorilla Wear tank top!