Een caravan aanschaffen

By Leanne No comments

Al jaren bent u in het bezit van een caravan. Deze begint echter wat gedateerd te worden en u bent samen met uw echtgenote toe, aan een nieuw huisje op wielen. Dejonghattem.nl, heeft een breed assortiment caravans die allemaal de moeite waard zijn. Of u nu kiest voor een gebruikt of een nieuw exemplaar, bij deze caravanspecialist heeft u altijd waar voor uw geld. Een aantal caravans die de Jong in het assortiment heeft zijn o.a.

  • Het merk Burstner
  • Dethleff en T@B
  • Fendt

Stuk voor stuk gerenommeerde merken die hun kwaliteit in de loop der jaren wel hebben bewezen. De Jong is bereid alles voor u te bemiddelen. Dit houdt in de financiering, verzekering en onderhoud. Maar ook schadeherstel wordt bij deze camper en caravanspecialist gerealiseerd. Bent u van plan uw oude caravan te verkopen? De Jong verzorgt de verkoop graag voor u!

Oude caravan

Om een wat oudere caravan te verkopen is het verstandig de juiste weg te bewandelen. De Jong helpt graag met de bemiddeling. Het klantenbestand en het netwerk is groot en het zijn allemaal mensen die geïnteresseerd zijn in kamperen. De caravan zal sneller worden verkocht, dan dat deze doorgaans wordt aangeboden met een advertentie op bijvoorbeeld marktplaats. Verkoopbemiddeling door de Jong heeft vele voordelen. Uw caravan ondergaat een professionele taxatie, waarna op diverse internetsites met foto wordt geadverteerd. De caravan die verkocht moet worden zal op een duidelijke plek op het terrein worden gepresenteerd. Een heldere overeenkomst zorgt voor goede afspraken. De kosten die hier tegenover staan, worden duidelijk met elkaar besproken en er zal een goed advies worden gegeven. Bemiddeling geeft veel minder zorgen.

Aanbod nieuwe caravans

De aanschaf van een nieuwe caravan doe je niet zomaar even. Er is een gedegen advies nodig en alles wat er verder bij komt kijken. Verzekering, Bovag onderhoud etc. wordt door het caravan service center helemaal geregeld. Men beschikt over een moderne werkplaats met actuele faciliteiten. De werkplaats biedt alle openheid, zodat de klant zicht heeft op de werkzaamheden. Kijk voor de juiste openingstijden op de website en breng een bezoek aan de shop/showroom.