Bomen kappen is vak- en maatwerk

By Leanne No comments

De bomen in de natuur vragen om regelmatig onderhoud. Ook al wordt het onderhoud regelmatig op de juiste wijze uitgevoerd, dan kan het nog voorkomen dat er wordt vastgesteld dat een boom gekapt moet worden. De complexiteit, deskundigheid en de vele veiligheidsaspecten, die bij het kappen van een boom komen kijken, vragen om de juiste expertise.

Richard Wigink uit Holten

Een bezoek aan de website www.wigink.nl geeft al snel het beeld dat de deskundigheid en veiligheid hoog in het vaandel staat. De mensen van Wigink hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het werken in de bosbouw. In deze ruim 25 jaar is er ruime ervaring opgebouwd met het op een professionele wijze omkappen van bomen.

Kappen van bomen

Het kappen van bomen vraagt de nodige deskundigheid. Of het nu gaat om een boom die om moet in bos verband of om een boom die op een gevaarlijke plek staat en gekapt moet worden, bij Richard Wigink ben je daarvoor op het juiste adres.

Het aanvragen van informatie of een offerte of het leggen van contact kan heel simpel op de site van www.wigink.nl. Voor de informatie die niet op de site staat is persoonlijk contact een goede oplossing. Of het nu gaat om deskundig oordeel over de gesteldheid van een boom of de opdracht voor het kappen, zelf doen is altijd af te raden. Denk daarbij vooral maar aan de veiligheidsaspecten en de vele risico’s die met het kappen van een boom te maken kunnen hebben.

Bomen kappen met of zonder vergunning

In Nederland mag niet in iedere gemeente zonder een vergunning een boom worden gekapt. Of het nu gaat bij ziekte van een boom of dat de boom voor zijn omgeving gevaarlijk staat of dat je simpelweg meer ruimte wil creëren, dan is een navraag bij de gemeente over de geldende regels gewenst. De mensen van Wigink werken in iedere situatie veilig en snel en altijd op basis van een kostenefficiënte oplossing.